Θέσεις Εργασίας

Ελάτε να εργαστούμε μαζί...


Επιλογή Προσωπικού Ασφαλείας

Τα στελέχη, οι αξιωματικοί ασφαλείας, οι επόπτες ασφαλείας και οι φρουροί αποτελούν μιά εξαιρετικά ομειογενή ομάδα με κοινό σκοπό την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών ασφάλειας. Το προσωπικό μας είναι άτομα με υψηλή εξειδίκευση και εμπειρία, άριστη εκπαίδευση και κατάρτιση, ευγενικά, χαμηλών τόνων και πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν.

Η εταιρεία μας έχει καταρτίσει ειδικό κώδικα δεοντολογίας για την ασφάλεια τον οποίο όλοι οι εργαζόμενοι συνυπογράφουν, σέβονται και τηρούν απόλυτα. Ο κώδικας δοντολογίας μοιράζεται εγγράφως στο προσωπικό στην διάρκεια της εκπαίδευσης, επίσης αποστέλλεται με email (σαν αρχείο PDF) σε κάθε εργαζόμενο σε μηνιαία βάση μαζί με την μηνιαία αξιολόγηση του εργαζόμενου.

Ο εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας της εταιρείας διασφαλίζει σε όλο το προσωπικό τις ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες εξέλιξης καθώς και την επιβράβευση των αρίστων.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας διαθέτει ένα ιδιαίτερο δυναμισμό. Είναι η κινητήριος δύναμη για την επιτυχία πολυσύνθετων έργων τα οποία απαιτούν δυναμική ανάδειξη πρωτοβουλιών. Το προσωπικό μας με φρέσκες ιδέες και νέες προσεγγίσεις σε καινοτόμες λύσεις και εφαρμογές ανεβάζουν καθημερινά τις υπηρεσίες ασφαλείας σε άλλο επίπεδο.


Διαθέσιμες Θέσεις Εργασίας

1Ζητούνται φύλακες για κάλυψη επαγγελματικών χώρων

Η Force Security Services ζητάει προσωπικό ασφαλείας (άνδρες), με άδεια εργασίας και ηλικία 24 - 45, με γνώσεις Αγγλικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Μισθός αναλόγως προσόντων, ασφαλιστική κάλυψη, μόνιμη θέση φυλάξεως.

Στείλε το βιογραφικό σου στο email: info@4ces.gr

2Ζητείται υπεύθυνος ασφαλείας για Ξενοδοχειακή Μονάδα στην Χαλκιδική

H FSS ζητάει υπεύθυνο ασφαλείας για Μεγάλη Ξενοδοχειακή μονάδα στην Χαλκιδική. Ο υποψήφιος πρέπει να έχει άδεια εργασίας και πείρα τουλάχιστον 10 ετών. Να έχει ηλικία πάνω από 40 ετών και να γνωρίζει τουλάχιστον 1 ξένη γλώσσα (αγγλικά ή γερμανικά).

Μισθός αναλόγως προσόντων, με ασφαλιστική κάλυψη, για 5 μήνες.

Στείλε το βιογραφικό σου στο email: info@4ces.gr