Εταιρικό Προφίλ

Για να μας γνωρίσετε καλύτερα

Η εταιρείας μας


Ποιοί είμαστε,


H Force Security Services είναι μιά καινοτομική εταιρεία στο χώρο των ιδιωτικών ασφαλειών γιατί ιδρύθηκε από επαγγελματίες του χώρου. Διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια πελατών όπως Εργοστάσια, Εκθεσιακοί χώροι, Εμπορικά συγκροτήματα, Συγκροτήματα Κατοικιών, Νυχτερινά Καταστήματα, Ιδιωτικές Ανεξάρτητες Εταιρείες, Τηλεοπτικοί Σταθμοί και Δημόσιες Υπηρεσίες.

Η ανάπτυξη μας βασίζεται στην ποιότητα της ομάδας διαχείρισης η οποία με την μεγάλη εμπειρία στο χώρο συντονίζει άψογα τη διοίκηση και την ομάδα εποπτείας και πετυχαίνει το απαιτούμενο αποτέλεσμα για τον πελάτη.

Το προσωπικό μας πάντα σε συνεργασία με τόν πελάτη εγγυάται το αποτέλεσμα της επίτευξης των προσδοκιών του.


Τι παρέχουμε,


Στατικές φυλάξεις επαγγελματικών χώρων,εκθεσιακών χώρων, γραφείων, καταστημάτων, κατοικιών, τραπεζών, δημοσίων υπηρεσιών, εργοταξίων, τηλεοπτικών σταθμών κλπ. Περιπολίες, άμεση επέμβαση συνοδείες VIP, οργάνωση εκθέσεων σε θέματα ασφαλείας, εκδηλώσεις, δεξιώσεις κλπ. Επίσης διαθέτουμε συστήματα συναγερμού, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV), έλεγχο πρόσβασης σε χώρους αλλά και δικτυακή παρακολούθηση χώρων. Επικοινωνήστε μαζί μας να συζητήσουμε πάνω στίς πραγματικές σας ανάγκες.


Γιατί ξεχωρίζουμε,


Για να μπορούμε να είμαστε οι καλύτεροι, διατηρούμε στο έπακρο τις διαδικασίες οργάνωσης, συντονισμού ελέγχου, μελέτης σχεδίων σε όλους τους τομείς που αφορούν στην ασφάλεια και στην πλήρη κάλυψη τών αναγκών του πελάτη.